понедельник, 18 июня 2018 г.

Кожен п'ятий мешканець Землі страждає від грибкових захворювань стопи та нігтів. Причини виникнення найрізноманітніші — від ослабленого імунітету до неправильно підібраного взуття.
У нас в гостях Ірина Медвєдєва — лікар-косметолог та дерматолог, експерт "Сніданок.Вихідний". Спеціаліст
розповiсть, як сучасні досягнення медицини дозволяють за 1 місяць в домашніх умовах позбавитися такого небезбечного і неприємного захворювання, як грибок стопи та нігтів.
І. Медвєдєва: Нашу розмову розпочнемо з того, що більшість вважає, ніби грибок на стопах і нігтях — це всього лише косметичний дефект і особливої небезпеки не представляє. Але чи так воно насправді? Давайте дізнаємося!
Грибок стопи та нігтів чи, якщо користуватися медичною термінологією, — оніхомікоз, являє достатньо серйозну загрозу на пізніх стадіях захворювання. Затяжний оніхомікоз може спричинити алергічну реакцію, ослабити імунітет і привести до загострення хронічних захворювань. Тобто, якщо у вас є якісь хронічні захворювання, то у випадку розвитку грибка, ймовірність їх загострення зростає в декілька разів!
А це означає, що проста проблема стопи та нігтів може нести небезпеку для життя людини! В цьому контексті необхідно сказати також наступне:
По-перше, грибок — це не "проста проблема стопи та нігтів", а повноцінне заселення організму паразитами, які облюбували ваше тіло в якості свого притулку.
А по-друге, сам грибок не несе в собі смертельної загрози, проте він виступає в якості каталізатора для всіх хвороб, які у вас є.
Грубо кажучи, якщо у вас хронічне захворювання, наприклад, шлунку чи печінки, то наявність грибка, який б'є по аутоімунній системі організму, автоматично збільшує ймовірність того, що всі ці хвороби із розряду хронічних перейдуть в гострі.
Які перші симптоми оніхомікозу? Як можна визначити, що загроза вже існує?
Перелічимо симптоми оніхомікозу:
• тріщини в міжпальцевих складках (як правило, між 1-2-м і 4-5-м пальцями);
• потовщення на шкірі;
• свербіння;
• почервоніння;
• відчуття печіння;
• потовщення, крихкість або витончення нігтя;
Все починається зі шкіри стопи, частіше — з міжпальцевих складок. Як правило, перший симптом грибка на ногах — лущення, яке супроводжується печінням і свербінням.
По нашій статистиці, грибок є приблизно у 20% мешканців України. У частини хворих він на ранній стадії розвитку і легко поддається лікуванню, іншим же пощастило менше — лікування може бути досить тривалим.
Проблема ще заключається в тому, що далеко не всі одразу звертаються за допомогою. Більшість думає, що грибок з якихось причин повинен сам розчинитися магічним чином і все повернеться в норму. Насправді паразити нікуди не дінуться самі по собі. І якщо грибок ігнорувати — він буде тільки розповсюджуватися, поширюючись на всю ногу і нігті.

Лікування грибка стопи та нігтів.


А ось тепер ми дісталися до найголовнішого питання — як лікувати цю недугу? Якщо говорити про класичне лікування, яке зараз пропонують в наших клініках, то заражені нігті просто видаляють хірургічним шляхом, після чого пацієнт протягом 1-2 місяців відновлюється. На мій погляд, це досить варварський метод для XXI століття. Але саме такий варіант в 99% випадків пропонують лікарі при зверненні в клініку! Я думаю, мало хто віддасть перевагу такому методу боротьби з хворобою.
Звичайно, світова медицина не стоїть на місці. Так, після довгих років розробок та клінічних випробувань, з'явився реально діючий препарат, який здатен вирішити проблему грибка раз і назавжди. 
Він має назву "C-Dermic", виробляється у формі гелю в Швейцаріі, де й був винайденний. На розробку цього засобу було витрачено близько 10 000 годин дослідних робіт і приблизно 5 млн. доларів. Вчені протестували безліч формул, перш ніж виявили дійсно цілющі властивості.
Валентина Хамайко демонструє гель "С-Dermic"
Майже рік тому я і мої колеги розпочали самостійне тестування гелю в нашому центрі. І за результатами можна сказати, що він реально допомагає кожному пацієнту. В 97% випадків він повністю знищує грибок на нігтях та стопах. Після знищення грибка гель придатний для профілактики подальшого зараження, яке в наших умовах може виникнути коли завгодно. По вартості гель "C-Dermic" в 30-40 разів дешевший, ніж процедури в медичних центрах, а ефективність у нього значно вища.
Ось фото одного з наших пацієнтів, який входив в тестову групу. Це результати застосування гелю протягом 30 днів:
Ми впевнені в результативності гелю на 100%
По-перше, це офіційний запатентований та перевірений продукт.
По-друге, ми його випробовували на своїх пацієнтах, не надто довіряючи даним офіційної статистики. І, як я вже сказала, — гель показав чудовий результат.
"C-Dermic" містить наступні компоненти:
• молочна кислота — зупиняє розвиток дріждів та грибків, позбавляє від свербіння, чинить руйнівну дію на мікотічні колонії;
• цераміди — блокують потові залози, дезінфікують, пом'якшують, дарують ніжний аромат надовго;
• вітамін D — ефективно усуває сухі мозолі, а також дарує шкірі ніжну прохолоду і комфорт після тяжкого дня.
Тобто він позбавляє від грибків (враховуючи ті, які видаляються хірургічним шляхом) і вирішує багато супутніх проблем, в тому числі свербіння, лущення, неприємний запах.
Це по-справжньому унікальний засіб. Міністерство охорони здоров'я України подбало про те, щоб кожен мав можливість отримати гель, і запустило програму "Стоп Грибок", в рамках якої громадяни України можуть отримати гель всього за 1 гривню! Проте програма діє тільки до18 червня 2018 року.
Гель "C-Dermic" не є хімічним засобом, тому він не має протипоказань. В ході наших дослідів гель був виданий 1072 пацієнтам Центру, і ні в кого не було виявлено алергічної реакції на його склад. Гель не наносить шкоди людині, але при цьому ефективно позбавляє організм від різних видів грибка, включаючи найнебезпечніші види з існуючих.


На даний момент засіб доступний тільки на офіційному сайті. Доставка здійснюється Новою Поштою, накладним платежем. Виробник намагався домовитися про поставки гелю до аптечних мереж, але всі вони хочуть заробляти на «C-Dermic». Тоді як наша позиція і думка Міністерства охорони здоров'я — його необхідно продавати за мінімальною ціною, щоб забезпечити доступ до нього всім бажаючим, що вкрай актуально у зв'язку з масовим зараженням грибком.
Будьте здоровими та до нових зустрічей!
Ведучі: Валентина Хамайко, Олександр Попов.
Лікар-косметолог: Ірина Медвєдєва.

Комментариев нет:

Отправить комментарий