понедельник, 10 июля 2017 г.

Український діяч альтернативної медицини

Наталія Петрівна Зубицька (Земна)

Президент Українського товариства природолікування "Зелена планета".
Нагороджена орденом "За заслуги" III ступеня.
Лауреат премії імені В.І.Вернадського.
Перший лауреат премії імені Євпраксії.
Лауреат премії "Дружба" Міжнародного гуманітарного фонду імені О.С.Пушкіна.
Засновник української мережі аптек «Зелена планета».
Автор ряду анотацій, науково-популярних видань.
Біографія та освіта

Запам'ятайте просту істину, і нікого не слухайте: суглоби піддаються лікуванню завжди, навіть в самій глибокій старості.

Ця доктор заявляє, що вилікує 18-річний остеохондроз за пару місяців. Що повністю вилікує стареньку бабусю з самим запущеним артритом за 78 днів. А болі в суглобах, каже він, при правильному підході підуть за 4 дні! І, на протязі 48 років діяльності, вона підтверджує кожну заяву практикою. Відразу після ефіру на телеканалі "Україна" (на тему "як зберегти суглоби в будь-якому віці"), нам погодилася дати інтерв'ю відома професор Наталя Петрівна Зубицька.
- Привіт, Наталя Петрівна. Скажіть, чи правильно твердження, що захворювання суглобів і остеохондроз - це "обов'язкові" супутники зрілого віку?
Доброго дня, Ірино! Звісно що це неправда. Обов'язкові супутники зрілого віку - це надмірна довіра до лікарів, які лікують вас по 10 років, але все ніяк не вилікують. А насправді суглоби, хондроз і весь скелет дивовижно піддаються лікуванню в будь-якому віці. Це ніяке не диво, а звичайна наука.
Причому, якщо знати секрет і докласти трохи дисципліни - вилікуватися можливо навіть в домашніх умовах і дуже швидко, що роблять тисячі моїх пацієнтів.
- І в чому ж полягає цей секрет?
Секрет - в розумінні того, чому у вас болить. Взагалі в енциклопедіях налічують до 147 можливих причин розвитку остеохондрозу і артрозу, але наслідок залізно один - суглоби, хребці і хрящі втрачають свою еластичність, звідси і біль. Вони зношуються через погане кровопостачання.
Ось і секрет - відновивши кровопостачання суглоба, ми його лікуємо!
- Так, але ж вважається, що відновити кровопостачання після 45 років майже неможливо?
Дурниці це все! Більша частина моїх пацієнтів - звичайні люди за 40, у яких хвороби з'явилися "з віком". Вони приходять з дуже схожими проблемами: остеохондроз, артроз, артрит, радикуліт, защемлення нерва. Ці хвороби вимотують і заважають жити, але більшість з них вдається успішно вилікувати. Я навіть себе витягнула з інвалідного візка після аварії, а це страшніше, ніж 45-річчя.
- Розкажете як саме ви лікуєте своїх пацієнтів?
До недавнього часу я лікувала людей за допомогою гімнастики і ряду фізіотерапевтичних процедур, а також комплексу з 96 ортопедичних вправ на тренажерах. Це вкрай ефективний, але дуже важкий і довгий метод. На сьогодні існує більш ефективний спосіб боротьби з проблемами суглобів.
Я говорю про спеціальний гель Артропант. Це препарат, який дозволяє в найкоротші терміни, буквально від 4-х днів, забути про біль в спині і суглобах, і протягом кількох місяців вилікувати навіть дуже складні випадки.
Він виготовляється тільки на заході Канади, центр розробки компанії Biolab витратив понад 2 роки і 3 мільйона доларів на розробку рецептури. А ми, до речі кажучи, заплатили майже 13 мільйонів гривень за право реалізації його на території України.
Наш центр першим в Україні отримав сертифікований доступ до новітнього препарату від остеохондрозу і болі в суглобах. Зізнаюся вам, коли я про нього почула вперше - я просто розсміялась, оскільки не вірила в його ефективність. Але я була вражена, коли ми завершили тестування - 4 567 чоловік повністю вилікувалися від своїх болячок, це більше 94% усіх учасників експерименту. 5.6% відчули істотні поліпшення, і лише у 0.4% не було помічено поліпшень.
- Як цікаво, розкажете про цей гель детальніше? Думаю, нашим читачам буде цікаво про нього дізнатися.
Так, залюбки. Гель складається з унікальних пант алтайського марала, які містять природний хондроитин і глюкозамін, вони допомагають позбутися від болю в суглобах і відновити їх функції в фантастично короткі строки.
Навіть за одне нанесення на хвору область, ви активуєте близько 900 000 клітин, які служать користю вашому кровотоку. Так і відбувається лікування. Тут головне стабільність.
- Звучить вражаюче. Тільки поясніть нам, що це означає для простих людей з хворобами?
Це означає, що середньовічна українська медицина йде в минуле, і ви зможете вилікувати свої захворювання в домашніх умовах за місяць-два. «Артропант» не заморожує і не знеболює, він "перезапускає" організм на клітинному рівні - усуває причину самих болів і повертає суглоби, хребет в початковий, нормальний стан. Хворий не просто позбавляється від симптомів, а видаляє корінь хвороби - ослаблене повільними, старими клітинами, кровопостачання хрящів.
У перший же день гель запускає системи регенерації організму. Ну і усуває больовий синдром, це ви відразу відчуєте. Вже через дві-три тижні лікування буде завершено, і, головне - не допустити повторної появи болів, оперативно повторивши курс.
- «Артропант» допомагає тільки від артрозу і остеохондрозу?
Ні, я ж вам кажу: він працює на клітинному рівні, відновлюючи кровопостачання. Він лікує будь-яке захворювання, пов'язане з суглобами і хребтом - артроз і артрит, радикуліт, ревматизм, радикуліт і остеохондроз, зміщення хребетних дисків. Вивихи, забиті місця, синці, переломи, та хоч натоптиші - дивовижно ефективний.
- І що, він і правда саме позбавляє від всіх цих хвороб, а не просто усуває біль?
«Артропант» і усуває біль (на початкових етапах лікування), і повністю ліквідує захворювання. Зрозумійте мене правильно - я люблю фізкультуру і спорт, і займатися з пацієнтами не перестану, але для більшої частини хворих «Артропант» - найбільш простий, ефективний і доступний спосіб лікування.
- Думаю, багато хто запитає: а де можна придбати цей гель?
Ми хотіли почати масштабні продажі в аптеках - але ніяк не можемо домовитися з фармацевтами, оскільки це може зашкодити їхньому бізнесу - вони хочуть продавати гель втричі дорожче його реальної ціни, ми не можемо на це погодитись.
Тому зараз він реалізується виключно на офіційному сайті дистриб'ютора в Україні.
Але тут є і плюси - ми продаємо його без посередників, і це дозволяє нам ставити ціну в декілька разів нижче, ніж в інших країнах.
Доставка проводиться поштою, накладним платежем, а для використання не потрібен контроль фахівця - лікування домашнє. Втім, не вірте мені на слово. Спробуйте препарати інших виробників. Але я переконана, що ви не знайдете нічого, навіть віддалено схожого на «Артропант» за своєю ефективністю.
- Наталя Петрівна, спасибі вам за інтерв'ю! Може ви хочете щось сказати нашим читачам перед тим, як ми попрощаємося?
Так звичайно. Я хочу звернути увагу читачів, що захворювання спини і суглобів «молодіють», і навіть слабкі періодичні болі - привід звернути увагу на проблему. Лікар не буде вмовляти вас лікуватися.
І пам'ятайте: захворювання, що виникають через болі в спині і суглобах, не просто приносять дискомфорт. Вони скорочують життя на 10-15 років.

P.S .: Після інтерв'ю ми звернулися з проханням до Наталії Петрівні. І для читачів нашого сайту тепер є можливість замовити гель «Артропант» з додатковою знижкою і назавжди забути про хвороби, пов'язані з суглобами і хребтом.


Комментариев нет:

Отправить комментарий