суббота, 15 июля 2017 г.

*

Остеохондроз та захворювання суглобів – чому від нас приховують реально діючий препарат, що допомагає вже за 1 добу...

Вітаю, я Олександр Дубинський і це "Гроші". Сьогодні будемо показувати правду про те - хто, як і чому в Україні приховує новітній, реально діючий препарат лікування остеохондрозу та інших хвороб хребту та суглобів.
Дивіться - буде цікаво...

Приголомшливі дані захворювань хребту та суглобів серед українців! Вражає...
За статистикою кожен 7-ий українець страждає від різних хвороб суглобів (артроз, артрит, радикуліт). Здавалося б, не смертельно, але... Спочатку хворим доводиться не жити, а існувати. А вже потім через обмеження рухливості виникають супутні хвороби на кшталт грижі, порушення обміну речовин і відсутності можливості ходити.

Система прогнила. Лікарі при першій нагоді відправляють під хірургічний ніж за немалі кошти, а якщо й не відправляють, то призначають ліки, які "не по зубах" пересічним українцям. Тим паче, що ці ліки мають тільки знеболюючий ефект, але ніяк не лікують хворобу. Просто якесь магічне коло, з якого нібито не має виходу.

Але, як стало відомо журналістам програми "Гроші", в Україні все-таки є засіб, що дійсно допомагає побороти хворобу. Але чому його немає в аптечних мережах? Чому ми жодного разу не чули про нього від лікарів? Спробуємо розібратись...
Ми зв'язалися з лікарем-ортопедом вищої категорії однієї із столичних клінік
У телефонній розмові нам вдалося дізнатися, що дійсно не так давно в Україні по ініціативі виробника пройшов сертифікацію новітній препарат, який швидко допомагає виліковувати хвороби хребту та суглобів. Це спільна розробка китайських та українських медиків, яка не має аналогів у світі - спеціальна крем «Артропант». Слухаємо пряму мову...

- Так, на сьогоднішній день серед кваліфікованих лікарів немає жодних сумнівів, що крем «Артропант» - це є революційний препарат. Але до нашої думки не прислуховуються або не хочуть прислуховуватися "зверху" - мабуть просто комусь не вигідно, щоб на ринку з'явився засіб, здатний повністю виліковувати хворобу, а не просто знімати біль.

- Добре, тоді скажіть в чому унікальність цього крем, як вона діє на суглоби?

крем «Артропант» цілком перезавантажує організм і вмикає регенерацію пошкоджених клітин. Тобто, вона усуває саме причину болів та повертає суглоби, хребет в початковий, нормальний стан. В результаті хворий не просто позбавляється від симптомів, а й стає повністю здоровою людиною.
За допомогою гелю можна вилікувати будь-яке захворювання, пов'язане з хворобами суглобів або хребта - артроз і артрит, ревматизм, радикуліт і остеохондроз, зміщення хребетних дисків. Також її можна використовувати при шпорах та натоптишах, для усунення «холки» (жирових відкладень в районі четвертого хребця), травмах, переломах, вивихах та багатьох інших захворюваннях.
Змова українських аптечних мереж
Рухаємось далі! З достовірних джерел журналістам програми "Гроші" стало відомо, що представники виробника «Артропант» вже довгий час не можуть домовитися з українськими фармацевтами, оскільки ті не хочуть продавати препарат із мінімальною націнкою, доступною для пересічних українців. Тільки уявіть собі, аптечні мережі хочуть ставити "накрутку" біль ніж 400-500% з одного флакону гелю. Таке можливе тільки в нашій державі...

Одразу виникає питання - та чи є комусь діло до здоров'я простих людей в нашій країні? Чи в головах можновладців та бізнесменів тільки гроші та надприбутки?
Офіційна позиція МОЗ
Наші журналісти звернулися за роз'ясненням до уповноваженого представника Міністерства Охорони Здоров'я України, Володимира Андрійовича Юрченко:

- Володимир Андрійович, чи відомо Вам щось про конфлікт інтересів, який виник між українськими фармацевтами та виробником спеціального гелю «Артропант»?

- Авжеж! Тут справа в тому, що виробник наполягає на помірній ціні, щоб зробити крем «Артропант» максимально доступною для простих українців, які потребують лікування. Але нашим фармацевтам не дуже довподоби така ініціатива.

- Яку позицію в даному випадку приймає Міністерство Охорони Здоров'я? Чи вдасться все ж таки знайти компроміс? Адже за висновками спеціалістів цей крем дійсно допомагає людям.

- Так, нещодавно до переговорів підключилося і наше Міністерство. І ми маємо всі підстави вважати, що компромісне рішення буде знайдено! А поки що прямим представником виробника в Україні було організовано продаж гелю у режимі онлайн, на спеціальному офіційному сайті. Я сам днями заходив туди, щоб протестувати і подивитися як все зроблено. Насправді організували все просто і зрозуміло - замовлення оформляється он-лайн, після чого дзвонить оператор і уточнює деталі, підтверджуючи доставку. Що важливо - оплата здійснюється тільки після доставки гелю. Я думаю це значимо для тих, хто рідко замовляє щось в інтернеті. Поки що покупка доступна тільки на офіційному сайті, а як буде надалі - все залежить від результатів перемовин.
І на завершення...
Запам'ятайте! Поки в нашій державі на першому місці стоятимуть особисті інтереси можновладців, поки їх представники в фармацевтичній сфері будуть "штовхати" з прилавків аптек дорогі недіючі медикаменти - надійтеся тільки на себе! Бо краще Вас самих про ваше здоров'я не попіклується ніхто...

Ви дивились "Гроші" - програму, яка захищає Вас від корупції та нахабства чиновників. Сподіваємось незабаром Міністерство Охорони Здоров'я все ж таки домовиться з нашими "бідненькими" фармацевтами, а ми, прості українці, отримаємо змогу лікуватися дійсно діючими препаратами за доступними цінами. Побачимось наступного понеділка...


Від редакції:
В ході розслідування ми вийшли на представників виробника «Артропант» в Україні, які пішли нам на зустріч і спеціально для наших глядачів надали 50% знижку на придбання гелю. Залишити своє замовлення можна на офіційному сайті.

Коментарі (114):
Дякую Вам щиро за цю інформацію. У мене вже довгий час шийний остеохондроз, та через це постійно болить голова. І нічого не допомагає - ні масажі, ні уколи. Залишила замовлення на сайті. Одна тільки в мене надія на цей крем.
Я пользуюсь этим гелем уже полгода (муж привез из Китая). Вылечила артроз за каких-то две с половиной недели, а теперь постоянно держу её в аптечке, на всякий случай. Так что не сомневайтесь - она обязательно поможет!
Молодцы журналисты! Хорошее расследование провели. У нас в стране так заведено - всякую дрянь рекламируют, а то, что реально помогает - на рынок не пускают. Чтобы не было конкуренции! Или требуют большие "откаты". Я немножко в курсе, так как сталкивался с подобным. А крем обязательно закажу, у меня жена постоянно жалуется на боль в коленях. Всем здоровья!
Мені про цю крем розповіла подруга. Дуже її нахвалювала. Я ж теж заказала. І ніяк не пожаліла. В мене останнім часом дуже боліла спина, до лікаря не ходила. Все думала, шо саме пройде. Але ж ні. Після гелю біль як рукою зняло. Не знаю як вона діє - але мені дуже допомогла. Тепер всім раджу!
Користуюся "Артропант" вже два тижні. Це просто диво якесь. Пройшли всі болі в спині, та повністю вилікувався колінний суглоб, який вже рік не давав спокою. Дякую Вам шо доносите правду до простих людей!
Кто ещё пробовал?
У мужа запущенный остеохондроз, бегаем вместе по врачам. Люблю его, жизнь отдам за него, но никак не могу облегчить его страдания. Благо после Вашей передачи у нас появилась хоть какая-то надежда. А то уже все перепробовали...
Робота в мене стояча, і приходиться часто нагинатися. Цей крем добре знімає болі в попереку і набряки на ногах. Раніше до кінця дня ноги прямо гули. Зараз такого немає!
Смотрю отзывы хорошие! Надо заказывать. Тем более на сайте еще и скидки такие!
А это не развод? Почему в Интернете продают?
А Вы статью читали вообще? В Интернете продают, потому что в аптеках - хапуги и хотят даже на этом заработать! Да и какой тут может быть развод, если оплата после получения? Я заказывал - мне привезли Новой Почтой, я все проверил, посмотрел и только потом оплатил. Да и в Интернете сейчас все продают - от одежды и обуви до техники и мебели.
Вже давно мучаюсь від болей в суглобах. Після вашої передачі не маю жодних сумнівів, що ця крем - саме те, що мені потрібно. Заказав на сайті. Ще й приємна 50% знижка. Обіцяли доставити впродовж 2-3 днів. Про результати лікування обов'язково повідомлю.
Я замовляла теж на їхньому офіційному сайті. Доставили дуже оперативно. Користуюся кремом вже десь 10 днів. Мені дуже помагає. Я навіть не розраховувала на такий результат. Біль в суглобах швидко зникла як і не було, а скільки ж я терпіла...
http://artropantua.shoptops24.com/?sid1=acc4

Комментариев нет:

Отправить комментарий